Starburst

TV-ohjelmat tänään - TV-opas näyttää kerralla kaikki Suomen kanavat

10.45 YleLeaks

YleLeaks

10.45 - 11.00
 
Tällä viikolla YleLeaksissa matkustetaan Ahvenanmaalle, pohditaan millainen olisi hyvä hallitusohjelma sekä vietetään partioviikkoa.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 11.00 (15 min)

Tällä viikolla YleLeaksissa matkustetaan Ahvenanmaalle, pohditaan millainen olisi hyvä hallitusohjelma sekä vietetään partioviikkoa. lisää »

10.30 Tartu Mikkiin

Tartu Mikkiin

10.30 - 11.20
 
Tähdet tuikkivat ja miesvoima jyllää! Sami Hintsasen vetämässä toiveuusinnassa kisaamassa Tommi Läntinen, Tero Vesterinen, Arttu Wiskari ja Kristian Meurman. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U)

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 11.20 (50 min)

Tähdet tuikkivat ja miesvoima jyllää! Sami Hintsasen vetämässä toiveuusinnassa kisaamassa Tommi Läntinen, Tero Vesterinen, Arttu Wiskari ja Kristian Meurman. Keskustele netissä #tartumikk... lisää »

10.00 Huvila & Huussi

Huvila & Huussi

10.00 - 11.00
 
Mikon ja Villen apua tarvitaan saaressa. Upeilla näkymillä varustetun mökin omistajat, Pia ja Mikko, haluaisivat päivittää Pian isän suunnitteleman mökin nykyaikaan sen historiaa kunnioittaen. Hulppean kokoiseen rakennukseen tehdään moderni keittiö ja makuuhuone muutetaan järkevämmäksi. Remontti ei kuitenkaan suju täysin ongelmitta, sillä 60-luvulla rakennetun mökin uumenista paljastuu yllättäviä ongelmia. 7. tuotantokausi. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 11.00 (60 min)

Mikon ja Villen apua tarvitaan saaressa. Upeilla näkymillä varustetun mökin omistajat, Pia ja Mikko, haluaisivat päivittää Pian isän suunnitteleman mökin nykyaikaan sen historiaa kunnioit... lisää »

11.00 Neljän tähden illallinen

Neljän tähden illallinen

11.00 - 11.30
 
Illan isäntänä imitaattori Juha Laitila. Juha kokkaa unkarilaista villisika-pataa porvoolaisessa ravintolassa, jossa on työskennellyt perunankuorijana. Vauhdikkaan illan aikana törmätään popparin ja oopperatähden kielimuuriin ja tunnelmoidaan Euroviisulegendoja Jarkkoa ja Lauraa. Nostalgiasta nauttivat Lilli Paasikivi, Jonna Geagea ja Juha Veijonen. Kotimainen viihdeohjelma. 3. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 11.30 (30 min)

Illan isäntänä imitaattori Juha Laitila. Juha kokkaa unkarilaista villisika-pataa porvoolaisessa ravintolassa, jossa on työskennellyt perunankuorijana. Vauhdikkaan illan aikana törmätään ... lisää »

11.30 Neljän tähden illallinen

Neljän tähden illallinen

11.30 - 12.05
 
Kokkausvuorossa laulaja Jonna Geagea. Jonna loihtii vieraille fuusiomezejä, sekä kana-ja katkarapuvartaita. Keittiössä riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, Jonnan onnistuessa polttamaan paprikoiden lisäksi myös sormensa. Vauhdikkaassa menossa mukana Lilli Paasikivi, Juha Veijonen ja Juha Laitila. Kotimainen viihdeohjelma. 3. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 12.05 (35 min)

Kokkausvuorossa laulaja Jonna Geagea. Jonna loihtii vieraille fuusiomezejä, sekä kana-ja katkarapuvartaita. Keittiössä riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, Jonnan onnistuessa poltta... lisää »

09.50 Britannian paras leipomo

Britannian paras leipomo

09.50 - 10.45
 
Yorkshiren parhaita leivonnaisia. Kolme leipomoa Yorkshiresta kisaa paikasta Skotlannin ja Koillis-Englannin aluefinaalissa. Mukana ovat 1940-luvun tyylinen leipomo Jeanette's Cakery, omaperäinen Angel's Share ja ukrainalaistyylinen Sunflower Bakery. Leipurin tusinassa leivotaan raparperimuffineja. Englantilainen sarja. 2. tuotantokausi. (46')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 10.45 (55 min)

Yorkshiren parhaita leivonnaisia. Kolme leipomoa Yorkshiresta kisaa paikasta Skotlannin ja Koillis-Englannin aluefinaalissa. Mukana ovat 1940-luvun tyylinen leipomo Jeanette's Cakery, oma... lisää »

10.45 Britannian paras leipomo

Britannian paras leipomo

10.45 - 11.40
 
Kääretorttujen kunkut. Northumberlandin ja Durhamin kreivikunnan leipomot taistelevat Britannian parhaan leipomon tittelistä. Kisassa ovat rakennusalalta leipomaan siirtyneen Markin Sweetheart-leipomo, artesaanileipomo Clervaux ja perinteinen Original Bakehouse Newcastlesta. Jokerihaasteessa leipomot haastetaan tekemään murokeksejä laventelin kera. Englantilainen sarja. 2. tuotantokausi. (46')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 11.40 (55 min)

Kääretorttujen kunkut. Northumberlandin ja Durhamin kreivikunnan leipomot taistelevat Britannian parhaan leipomon tittelistä. Kisassa ovat rakennusalalta leipomaan siirtyneen Markin Sweet... lisää »

11.40 Kuppilat kuntoon Ruotsi

Kuppilat kuntoon Ruotsi

11.40 - 12.35
 
Pubi uuteen kukoistukseen. The Golden Horn -pubi Osbyssä ei menesty, vaan ravintolan ohessa toimiva hotelli elättää ravintolaa. Ravintolan suurin ongelma on se, ettei siellä ole ammattikokkia, ja omistajan voimavarat alkavatkin ehtyä. Alexander tarttuu haasteeseen ja palkkaa ensitöikseen kokin. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 12.35 (55 min)

Pubi uuteen kukoistukseen. The Golden Horn -pubi Osbyssä ei menesty, vaan ravintolan ohessa toimiva hotelli elättää ravintolaa. Ravintolan suurin ongelma on se, ettei siellä ole ammattiko... lisää »

16.30 Suuret setelit

Suuret setelit

16.30 - 17.30
 
Suurissa seteleissä kilpailijapari rikastuu 100 000 eurolla, mutta viedäkseen rahaa kotiin on heidän selviydyttävä 8 kysymyksestä. Tällä kertaa mm. helsinkiläiset työkaverukset Kalle ja Ilmari saavat 100 000 euroa pelirahaa. Sarjaa juontaa Heikki Paasonen.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 17.30 (60 min)

Suurissa seteleissä kilpailijapari rikastuu 100 000 eurolla, mutta viedäkseen rahaa kotiin on heidän selviydyttävä 8 kysymyksestä. Tällä kertaa mm. helsinkiläiset työkaverukset Kalle ja I... lisää »

17.30 Tuubi

Tuubi

17.30 - 18.30
 
Armoa! On jälleen Tuubi-perjantai! Tänä iltana joukkueet sukeltavat nettiklippimaailmaan kapteeneidensa kanssa vain löytääkseen mutaan heittäytyviä naisia, eläviä heinäpaaleja, mereen tipahtavia tankkereita, lastensuojeluviranomaisia, penkkipunnertavia miehiä ja mitä kaikkea Tuubi-arkeen nyt vain kuuluukaan. Tämän lisäksi joukueet kilpailevat armottomasti kissavideo -tietämyksestä. Kumpi vie voiton, Team Hedberg vai Team Kataja. Ja kuka saa vedet päällensä - yhtenään? Kapteeneina Janne Kataja ja Sami Hedberg. Vieraina Jukka Hilden, Lotta Backlund, Jacke Björklund, Tommi Mujunen. Tuubin arvovalaltaisena puheenjohtajana Vappu Pimiä.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 18.30 (60 min)

Armoa! On jälleen Tuubi-perjantai! Tänä iltana joukkueet sukeltavat nettiklippimaailmaan kapteeneidensa kanssa vain löytääkseen mutaan heittäytyviä naisia, eläviä heinäpaaleja, mereen tip... lisää »

12.05 Neljän tähden illallinen

Neljän tähden illallinen

12.05 - 12.35
 
Illallista emännöi oopperalaulaja Lilli Paasikivi. Lilli valmistaa possua matalalämpöhauteessa ammattilaisen ottein miehensä ohjeiden mukaan. Kokkailun lomassa tehokas emäntä ehtii käydä myös keikalla luikauttamassa muutaman aarian. Illan ohjelmanumero herkistää miesvieraat kyyneliin. Töölöläistunnelmassa mukana Juha Veijonen, Juha Laitila ja Jonna Geagea. Kotimainen viihdeohjelma. 3. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 12.35 (30 min)

Illallista emännöi oopperalaulaja Lilli Paasikivi. Lilli valmistaa possua matalalämpöhauteessa ammattilaisen ottein miehensä ohjeiden mukaan. Kokkailun lomassa tehokas emäntä ehtii käydä ... lisää »

12.35 Neljän tähden illallinen

Neljän tähden illallinen

12.35 - 13.05
 
Viikon viimeistä illallista vietetään näyttelijä Juha Veijosen kotona Käpylässä. Jännittynyt isäntä tarjoilee vierailleen maksaa ja humalluttavaa jälkiruokaa. Illallista sulatellaan villin napatanssi-esityksen merkeissä. Viikon voittaja selviää kun, Lilli Paasikivi, Jonna Geagea ja Juha Laitila ovat antaneet Veksin illalliselle pisteensä. Kotimainen viihdeohjelma. 3. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 13.05 (30 min)

Viikon viimeistä illallista vietetään näyttelijä Juha Veijosen kotona Käpylässä. Jännittynyt isäntä tarjoilee vierailleen maksaa ja humalluttavaa jälkiruokaa. Illallista sulatellaan villi... lisää »

15.25 Amerikan hauskimmat kotivideot

Amerikan hauskimmat kotivideot

15.25 - 15.55
 
100 000 dollarin jakson toisessa osassa nähdään loput kuudesta pääpalkinnon tavoittelijasta ja julistetaan rahapotin voittaja. Mukana on finalistien lisäksi tuttuun tapaan myös muita ratkiriemukkaita kotivideokommelluksia. Amerikkalainen sarja. 21. tuotantokausi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 15.55 (30 min)

100 000 dollarin jakson toisessa osassa nähdään loput kuudesta pääpalkinnon tavoittelijasta ja julistetaan rahapotin voittaja. Mukana on finalistien lisäksi tuttuun tapaan myös muita ratk... lisää »

15.55 Amerikan hauskimmat kotivideot

Amerikan hauskimmat kotivideot

15.55 - 16.25
 
Ohjelman 20-vuotisjuhlajaksossa on vieraana sen ensimmäinen juontaja Bob Saget. Jaksossa nähdään uusien kotivideoiden lisäksi Bobin suosikki- ja inhokkivideoita vuosien takaa. Amerikkalainen sarja. 21. tuotantokausi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 16.25 (30 min)

Ohjelman 20-vuotisjuhlajaksossa on vieraana sen ensimmäinen juontaja Bob Saget. Jaksossa nähdään uusien kotivideoiden lisäksi Bobin suosikki- ja inhokkivideoita vuosien takaa. Amerikkalai... lisää »

16.25 Amerikan hauskimmat kotivideot

Amerikan hauskimmat kotivideot

16.25 - 16.55
 
Ohjelmassa on vieraana sen edellinen juontaja Bob Saget, joka selostaa uusia videoita improvisoiden. Jaksossa ovat mukana myös hammaslääkärinä toimiva lintu ja piereskelevä ballerina. Amerikkalainen sarja. 21. tuotantokausi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 16.55 (30 min)

Ohjelmassa on vieraana sen edellinen juontaja Bob Saget, joka selostaa uusia videoita improvisoiden. Jaksossa ovat mukana myös hammaslääkärinä toimiva lintu ja piereskelevä ballerina. Ame... lisää »

16.55 Neljän tähden talkoot

Neljän tähden talkoot

16.55 - 17.25
 
Talkoita emännöi artisti Martina Aitolehti. Selviytyvätkö rap-tähti Iso H, näyttelijä Saija-Reetta Kotirinta ja koomikko Arimo Mustonen leikkimökin rakentamisesta? Porukka näyttää myös musiikilliset kykynsä. 2. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 17.25 (30 min)

Talkoita emännöi artisti Martina Aitolehti. Selviytyvätkö rap-tähti Iso H, näyttelijä Saija-Reetta Kotirinta ja koomikko Arimo Mustonen leikkimökin rakentamisesta? Porukka näyttää myös mu... lisää »

17.25 Neljän tähden talkoot

Neljän tähden talkoot

17.25 - 17.55
 
Tänään talkoita emännöi näyttelijä-laulaja Saija-Reetta Kotirinta. Martina Aitolehti, Iso H ja Arimo Mustonen pääsevät hommiin, joissa vaaditaan kärsivällisyyttä, voimaa ja jopa pelkojen voittamista. 2. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 17.55 (30 min)

Tänään talkoita emännöi näyttelijä-laulaja Saija-Reetta Kotirinta. Martina Aitolehti, Iso H ja Arimo Mustonen pääsevät hommiin, joissa vaaditaan kärsivällisyyttä, voimaa ja jopa pelkojen ... lisää »

17.55 Neljän tähden talkoot

Neljän tähden talkoot

17.55 - 18.25
 
Koomikko Arimo Mustosen talkoissa Iso H pääsee käyttämään pensseliä oikein urakalla huussin uudistusprojektissa. Mutta mitä juonivat Martina Aitolehti ja Saija-Reetta Kotirinta isännän pään menoksi? 2. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 18.25 (30 min)

Koomikko Arimo Mustosen talkoissa Iso H pääsee käyttämään pensseliä oikein urakalla huussin uudistusprojektissa. Mutta mitä juonivat Martina Aitolehti ja Saija-Reetta Kotirinta isännän pä... lisää »

17.00 Beverly Hillsin panttilainaamo

Beverly Hillsin panttilainaamo

17.00 - 17.30
 
Stallone ja Swarovski. Philadelphialainen asiakas haluaa pantata arvokkaita muistoja elokuvasta Rocky. Harras fani iskee silmänsä tuotteisiin ennen kuin Yossi on ehtinyt siirtää ne varastoon. Häpeämättömänä flirttailijana tunnettu Yossi saa maistaa omaa lääkettään, ja Dominique, Cory ja Aria löytävät jotain hämmentävää siivotessaan Yossin työhuonetta. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 17.30 (30 min)

Stallone ja Swarovski. Philadelphialainen asiakas haluaa pantata arvokkaita muistoja elokuvasta Rocky. Harras fani iskee silmänsä tuotteisiin ennen kuin Yossi on ehtinyt siirtää ne varast... lisää »

17.30 Beverly Hillsin panttilainaamo

Beverly Hillsin panttilainaamo

17.30 - 18.00
 
Veitsenterällä. Yossin muusikkoystävä esittelee vip-huoneessa asetta Quentin Tarantinon elokuvasta. Aria joutuu tiukkaan paikkaan, kun Yossi ja Dominique testaavat hänen osaamistaan. Arian heikko korutietous huolestuttaa Yossia, mutta Aria osaa paikata puutteensa taitavasti muilla avuillaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 18.00 (30 min)

Veitsenterällä. Yossin muusikkoystävä esittelee vip-huoneessa asetta Quentin Tarantinon elokuvasta. Aria joutuu tiukkaan paikkaan, kun Yossi ja Dominique testaavat hänen osaamistaan. Ari... lisää »

12.35 Kuppilat kuntoon Ruotsi

Kuppilat kuntoon Ruotsi

12.35 - 13.30
 
Uusi ilme Solsidaniin. Bistro Solsidanissa on loistavalla paikalla, mutta asiakkaista on suuri pula. Keittiö on ruokottomassa kunnossa, eikä raaka-aineita juuri ole. Alex kutsuukin paikalle siivousfirman ja vie henkilökunnan naurujoogaan. Sen jälkeen on aika uusia ruokalista. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 13.30 (55 min)

Uusi ilme Solsidaniin. Bistro Solsidanissa on loistavalla paikalla, mutta asiakkaista on suuri pula. Keittiö on ruokottomassa kunnossa, eikä raaka-aineita juuri ole. Alex kutsuukin paikal... lisää »

14.00 Mahdoton illallinen

Mahdoton illallinen

14.00 - 14.50
 
Kahvia ja teetä. Robert apureineen kohtaa kahvipaahtimolla yhden hankalimmista haasteistaan. Jokaisen valmistettavan ruoan on sisällettävä kahvia tai teetä, ja ruoanvalmistusmetodeillekin on rajoituksia. Kolea ja sateinen sääkään ei varsinaisesti helpota tehtävää. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (42')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 14.50 (50 min)

Kahvia ja teetä. Robert apureineen kohtaa kahvipaahtimolla yhden hankalimmista haasteistaan. Jokaisen valmistettavan ruoan on sisällettävä kahvia tai teetä, ja ruoanvalmistusmetodeillekin... lisää »

19.30 Pulttibois (S)

Pulttibois (S)

19.30 - 20.00
 
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 20.00 (30 min)

Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala. lisää »

20.00 Mentalisti Noora Karma

Mentalisti Noora Karma

20.00 - 21.00
 
Osa 8. Kauneusennustus. Tämän ennustuksen Noora tekee poikkeuksellisella tavalla. Miten Noora ennakoi Teri Niitin ja Merja Kupiainen-Groundstroemin valinnan kahdenkymmenen mallin joukosta?

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 21.00 (60 min)

Osa 8. Kauneusennustus. Tämän ennustuksen Noora tekee poikkeuksellisella tavalla. Miten Noora ennakoi Teri Niitin ja Merja Kupiainen-Groundstroemin valinnan kahdenkymmenen mallin joukosta... lisää »

18.25 Neljän tähden talkoot

Neljän tähden talkoot

18.25 - 18.55
 
Rap-tähti Iso H:n luotsaamissa talkoissa mökki saa uudet vesirännit. Kuinka Martina Aitolehti, Arimo Mustonen ja Saija-Reetta Kotirinta hoitavat homman? Päivän päätteeksi palkitaan viikon paras talkoolainen? 2. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 18.55 (30 min)

Rap-tähti Iso H:n luotsaamissa talkoissa mökki saa uudet vesirännit. Kuinka Martina Aitolehti, Arimo Mustonen ja Saija-Reetta Kotirinta hoitavat homman? Päivän päätteeksi palkitaan viikon... lisää »

19.00 Hauskat kotivideot

Hauskat kotivideot

- 20.00 (60 min)

lisää »

20.00 Mitä tuli tehtyä

Mitä tuli tehtyä

20.00 - 20.57
 
Antti ei usko hypnoosiin mutta kuinka ollakaan, miksi hän sitten kuvittelee olevansa James Bond! 2. tuotantokausi. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 20.57 (57 min)

Antti ei usko hypnoosiin mutta kuinka ollakaan, miksi hän sitten kuvittelee olevansa James Bond! 2. tuotantokausi. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. lisää »

18.00 Pitch - kuningasidea

Pitch - kuningasidea

18.00 - 19.00
 
Kovat panokset. Kiinteistönhoitoalan yritys kilpailuttaa mainoskampanjaansa varten kaksi mainostoimistoa. Tiukassa taloustilanteessa kilpailu asiakkaista on kovaa ja henkilökohtaisetkin panokset ovat korkealla.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 19.00 (60 min)

Kovat panokset. Kiinteistönhoitoalan yritys kilpailuttaa mainoskampanjaansa varten kaksi mainostoimistoa. Tiukassa taloustilanteessa kilpailu asiakkaista on kovaa ja henkilökohtaisetkin p... lisää »

20.00 Duudsonit tuli taloon (12)

Duudsonit tuli taloon (12)

20.00 - 21.00
 
Jakso 6. Kiltteyden kirous. . Rovaniemeläisellä Alarieston perheellä on harvinainen ongelma. Äidin mielestä perheen neljä poikaa ovat liian kilttejä ja rauhallisia. Duudsonit räjäyttävät perheen elämän uuteen uskoon.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 21.00 (60 min)

Jakso 6. Kiltteyden kirous. . Rovaniemeläisellä Alarieston perheellä on harvinainen ongelma. Äidin mielestä perheen neljä poikaa ovat liian kilttejä ja rauhallisia. Duudsonit räjäyttävät ... lisää »

18.05 Pomo piilossa

Pomo piilossa

18.05 - 19.00
 
Suklaakuningatar. Suklaakuningatar Kriston Dean kiertää valeasussa omia myymälöitään ja tehtaitaan selvittääkseen miten suklaan myyntiä voitaisiin lisätä. Erään työntekijän työlle omistautuneisuus palkitaan ruhtinaallisesti. Kanadalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 19.00 (55 min)

Suklaakuningatar. Suklaakuningatar Kriston Dean kiertää valeasussa omia myymälöitään ja tehtaitaan selvittääkseen miten suklaan myyntiä voitaisiin lisätä. Erään työntekijän työlle omistau... lisää »

19.00 Poliisit (S)

Poliisit (S)

19.00 - 19.30
 
Lahti. Terveyskeskuksen asiakas on saanut hoitolaitoksesta tarpeekseen. Päihtynyt nuori masentaa Piaa ja Mikaa. Partio hälytetään satamaan setvimään joukkotappelua. 5. tuotantokausi. (21')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 19.30 (30 min)

Lahti. Terveyskeskuksen asiakas on saanut hoitolaitoksesta tarpeekseen. Päihtynyt nuori masentaa Piaa ja Mikaa. Partio hälytetään satamaan setvimään joukkotappelua. 5. tuotantokausi. (21'... lisää »

19.30 Poliisit (S)

Poliisit (S)

19.30 - 20.00
 
Kuopio. Jaakko ja Pauli ottavat toisistaan mittaa ammuntaharjoituksissa. Suomen peli saa pariskunnan tunteet kuumenemaan. Aamuyöstä kiipeillään korkealla. 5. tuotantokausi. (21')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 20.00 (30 min)

Kuopio. Jaakko ja Pauli ottavat toisistaan mittaa ammuntaharjoituksissa. Suomen peli saa pariskunnan tunteet kuumenemaan. Aamuyöstä kiipeillään korkealla. 5. tuotantokausi. (21') ... lisää »

20.00 Poliisit (S)

Poliisit (S)

20.00 - 20.30
 
Jyväskylä. Tero ja Riikka pusertavat näpistelijästä totuuden irti. Rouva on tunnin myöhässä kotiintuloajastaan ja tilanteen ratkaisemiseen tarvitaan poliisin apua. Päihdeasuntolassa riehutaan puukon kanssa. 5. tuotantokausi. (21')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 20.30 (30 min)

Jyväskylä. Tero ja Riikka pusertavat näpistelijästä totuuden irti. Rouva on tunnin myöhässä kotiintuloajastaan ja tilanteen ratkaisemiseen tarvitaan poliisin apua. Päihdeasuntolassa riehu... lisää »

20.30 Poliisit (S)

Poliisit (S)

20.30 - 21.00
 
Turku. Murtovarkaita jäljitetään useamman partion voimin. Tomas ja Eero hälytetään mukaan kotietsintään. Tomasin suunnistusvaistossa on häiriö, mutta asiakas saadaan lopulta pelastettua luonnon armoilta. 5. tuotantokausi. (21')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 21.00 (30 min)

Turku. Murtovarkaita jäljitetään useamman partion voimin. Tomas ja Eero hälytetään mukaan kotietsintään. Tomasin suunnistusvaistossa on häiriö, mutta asiakas saadaan lopulta pelastettua l... lisää »

21.15 YleLeaks

YleLeaks

21.15 - 21.30
 
Krisse juontaa ja kommentaattorit ottavat kantaa poliittisen kentän töppäyksiin, ajankohtaisiin tapahtumiin sekä uusimpiin juoruihin.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 21.30 (15 min)

Krisse juontaa ja kommentaattorit ottavat kantaa poliittisen kentän töppäyksiin, ajankohtaisiin tapahtumiin sekä uusimpiin juoruihin. lisää »

21.30 Uutisvuoto

Uutisvuoto

21.30 - 22.00
 
Vieraina ovat poliitikot Henna Virkkunen ja Paavo Väyrynen.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 22.00 (30 min)

Vieraina ovat poliitikot Henna Virkkunen ja Paavo Väyrynen. lisää »

21.00 Rekkakuskit jäällä (7)

Rekkakuskit jäällä (7)

21.00 - 22.00
 
Myrskyn armoilla. Alex joutuu pysähtymään keskelle kauden kovinta myrskyä, koska ei näe eteensä. Darrell ohittaa Jackin vauhdikkaasti, eikä Haul Roadin ässä ole tyytyväinen näkemäänsä. Austin saa jälleen kuskattavakseen haastavan kuorman. Siankylki alkaa vihdoin päästä jyvälle Daltonin metkuista. Kanadalainen realitysarja. 6. tuotantokausi. (43')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 22.00 (60 min)

Myrskyn armoilla. Alex joutuu pysähtymään keskelle kauden kovinta myrskyä, koska ei näe eteensä. Darrell ohittaa Jackin vauhdikkaasti, eikä Haul Roadin ässä ole tyytyväinen näkemäänsä. Au... lisää »

22.00 Panttilainaamo

Panttilainaamo

22.00 - 22.30
 
Corey ottaa ohjat. Rick haluaa panttilainaamoon lisää tavaraa, joten Corey päättää tarjota omin päin suuren summan Lamborghinista. Tarjolla on myös hopeoitu Sony Walkman, ankkaprässi, olympialaisten virtsapinssi sekä Saddam Husseinin sormenjäljet. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 22.30 (30 min)

Corey ottaa ohjat. Rick haluaa panttilainaamoon lisää tavaraa, joten Corey päättää tarjota omin päin suuren summan Lamborghinista. Tarjolla on myös hopeoitu Sony Walkman, ankkaprässi, oly... lisää »

22.30 Panttilainaamo

Panttilainaamo

22.30 - 23.00
 
Gangsteriauto. Corey huomaa vuoden 1937 Oldsmobilen myynti-ilmoituksen, mutta Rick ei ole halukas käyttämään aikaansa siihen. Lopulta he kuitenkin lähtevät katsomaan tätä Bugsy Siegelin omistamaksi väitettyä gangsteriautoa, jonka myyjä ei aio tinkiä hintapyynnöstään. Lisäksi panttilainaamoon tuodaan vuoden 1984 kesäkisojen olympiasoihtu, Super Mario -patsas sekä itävaltalainen miniatyyriase. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 23.00 (30 min)

Gangsteriauto. Corey huomaa vuoden 1937 Oldsmobilen myynti-ilmoituksen, mutta Rick ei ole halukas käyttämään aikaansa siihen. Lopulta he kuitenkin lähtevät katsomaan tätä Bugsy Siegelin o... lisää »

23.00 Maailman vaarallisimmat tiet (7)

Maailman vaarallisimmat tiet (7)

23.00 - 23.55
 
Kuoleman tie. Sarja alkaa. 2. tuotantokauden uusinnat. Kuusi amerikkalaista rekkakuskia matkustaa Boliviaan testaamaan taitojaan Andien vaarallisilla vuoristoteillä. Kuoleman tienä tunnettu vuoristotie saa jopa Himalajan karaisemat kuskit vapisemaan kauhusta. Vauhti on hiljainen, mutta vaarallisia tilanteita piisaa siitä huolimatta. Amerikkalainen sarja. (42')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 23.55 (55 min)

Kuoleman tie. Sarja alkaa. 2. tuotantokauden uusinnat. Kuusi amerikkalaista rekkakuskia matkustaa Boliviaan testaamaan taitojaan Andien vaarallisilla vuoristoteillä. Kuoleman tienä tunnet... lisää »

23.55 Suomen Tulli

Suomen Tulli

23.55 - 00.50
 
Suomen Tullissa seurataan tänään Vaalimaan Rean ja Pekan iltavuoroa ja Helsingin tullin partiolla on kiinnostava päivä pilaantuneen teekuorman hävityksen kanssa. Partio käy myös suorittamassa polttoainevalvontaa huviveneisiin. Satamassa Lola ja Toni paneutuvat etsintäkuulutuksiin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 2. tuotantokausi. (42')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 00.50 (-1385 min)

Suomen Tullissa seurataan tänään Vaalimaan Rean ja Pekan iltavuoroa ja Helsingin tullin partiolla on kiinnostava päivä pilaantuneen teekuorman hävityksen kanssa. Partio käy myös suorittam... lisää »

02.15 Lain nimessä (12)

Lain nimessä (12)

02.15 - 02.40
 
Poliisia paossa. Amerikkalaisen poliisin arkipäivää tositilanteissa kuvaava dokumentaarinen sarja.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 02.40 (25 min)

Poliisia paossa. Amerikkalaisen poliisin arkipäivää tositilanteissa kuvaava dokumentaarinen sarja. lisää »

00.50 Australian rajalla

Australian rajalla

00.50 - 01.20
 
Valheella on lyhyet jäljet. Äitinsä kanssa Vietnamissa käyneeltä mieheltä löytyy huumevälineitä. Tapiokajauhoa sisältävässä kontissa on jotain outoa. Turistiviisumilla saapunut nainen kertoo epäuskottavan tarinan ja yllättää lopulta kaikki. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (23')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 01.20 (30 min)

Valheella on lyhyet jäljet. Äitinsä kanssa Vietnamissa käyneeltä mieheltä löytyy huumevälineitä. Tapiokajauhoa sisältävässä kontissa on jotain outoa. Turistiviisumilla saapunut nainen ker... lisää »

01.20 Villit nettivideot (12)

Villit nettivideot (12)

01.20 - 01.50
 
Hurjat kyydit. Tässä jaksossa tutustutaan erilaisiin kulkuneuvoihin. Mark Malkoff kilpailee New Yorkin kaupungin bussia vastaan lasten kolmipyörällä, Danny MacAskill tekee huimia temppuja polkupyörällä ja Parkerin veljekset valmistavat maantiekelpoisia kopioita Tron-elokuvan valopyörästä. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (25')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 01.50 (30 min)

Hurjat kyydit. Tässä jaksossa tutustutaan erilaisiin kulkuneuvoihin. Mark Malkoff kilpailee New Yorkin kaupungin bussia vastaan lasten kolmipyörällä, Danny MacAskill tekee huimia temppuja... lisää »

01.50 Villit nettivideot (12)

Villit nettivideot (12)

01.50 - 02.20
 
Nelijalkaiset ystävät. Tässä jaksossa nähdään videoita kaikenkarvaisista lemmikeistä. Tapaamme muun muassa parkouria harrastavan ukrainalaiskoiran, potkulaudan ja keinuhevosen kyytiin nousevan amerikkalaisen bulldoggin ja taputusleikkiä leikkivät hongkongilaiskissat. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (22')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 02.20 (30 min)

Nelijalkaiset ystävät. Tässä jaksossa nähdään videoita kaikenkarvaisista lemmikeistä. Tapaamme muun muassa parkouria harrastavan ukrainalaiskoiran, potkulaudan ja keinuhevosen kyytiin nou... lisää »

03.15 Rantavahdit (12)

Rantavahdit (12)

03.15 - 03.45
 
Tapaturmia ja työn iloa. Bondilla järjestetään surffikilpailut, joihin osallistuu maailman parhaimmistoa. Ruotsalainen Caroline sen sijaan on aloitteleva surffari ja loukkaa jalkansa pahasti surffilautaan. 71-vuotias mies kärsii sydänvaivoista, ja kaksivuotiasta tyttöä joudutaan elvyttämään. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (22')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 03.45 (30 min)

Tapaturmia ja työn iloa. Bondilla järjestetään surffikilpailut, joihin osallistuu maailman parhaimmistoa. Ruotsalainen Caroline sen sijaan on aloitteleva surffari ja loukkaa jalkansa paha... lisää »

09.00 Arvostele mun illallinen Ruotsissa

Arvostele mun illallinen Ruotsissa

09.00 - 09.30
 
Afrikan antimia. Lapsuudesta asti Ruotsissa asunut Adjovi tekee aterian togolaiseen tyyliin.Kolme vierasta kommentoi eksoottista illallista. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 09.30 (30 min)

Afrikan antimia. Lapsuudesta asti Ruotsissa asunut Adjovi tekee aterian togolaiseen tyyliin.Kolme vierasta kommentoi eksoottista illallista. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi. ... lisää »

09.30 Arvostele mun illallinen Ruotsissa

Arvostele mun illallinen Ruotsissa

09.30 - 10.00
 
Aikamiljonäärin keittiössä. Eläkkeellä oleva Nisse tarjoaa vierailleen kampasimpukkaa avokadoleivoksen ja mangopyreen kera, ankanrintaa wasabi-kirsikkakastikkeessa sekä valkosuklaa-appelsiinimoussea. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 10.00 (30 min)

Aikamiljonäärin keittiössä. Eläkkeellä oleva Nisse tarjoaa vierailleen kampasimpukkaa avokadoleivoksen ja mangopyreen kera, ankanrintaa wasabi-kirsikkakastikkeessa sekä valkosuklaa-appels... lisää »

10.00 Arvostele mun illallinen Ruotsissa

Arvostele mun illallinen Ruotsissa

10.00 - 10.30
 
Herkkuja ja gospelia. Opiskelija Therese tarjoaa vierailleen mm. juustopiirakkaa, pekoniin käärittyä härkää ja vanilja-porkkapyreetä sekä vadelma-basilikasorbettia. Viihteestä huolehtii gospelkuoro. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 10.30 (30 min)

Herkkuja ja gospelia. Opiskelija Therese tarjoaa vierailleen mm. juustopiirakkaa, pekoniin käärittyä härkää ja vanilja-porkkapyreetä sekä vadelma-basilikasorbettia. Viihteestä huolehtii g... lisää »

10.30 Arvostele mun illallinen Ruotsissa

Arvostele mun illallinen Ruotsissa

10.30 - 11.00
 
Finaaliateria Malmössä. Tänään selviää, kuka Malmön nelikosta vie voiton. Illan aterian valmistaa mainosmies Per, jolta ei voitontahtoa puutu. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 11.00 (30 min)

Finaaliateria Malmössä. Tänään selviää, kuka Malmön nelikosta vie voiton. Illan aterian valmistaa mainosmies Per, jolta ei voitontahtoa puutu. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.... lisää »

14.30 Yle Live: Stam1na

Yle Live: Stam1na

14.30 - 15.30
 
Suomen tiukimpiin keikkajyriin lukeutuva Stam1na heitti rantavaihteen päälle kesän 2013 Speedot päähän -kiertueellaan. Ruisrockissa koko festarin avannut yhtye esiintyi tietenkin Rantalavalla. Mukana bändin haastattelu. HD

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 15.30 (60 min)

Suomen tiukimpiin keikkajyriin lukeutuva Stam1na heitti rantavaihteen päälle kesän 2013 Speedot päähän -kiertueellaan. Ruisrockissa koko festarin avannut yhtye esiintyi tietenkin Rantalav... lisää »

14.15 Euroviisaat

Euroviisaat

14.15 - 15.15
 
Del 3/4. Euroviisaat palaavat suurempina, kauniimpina ja viisaampina kuin koskaan. Viisuasiantuntijat Pernilla Karlsson, Geir Rönning ja Patric Sarin arvioivat ehdokkaita. Juontajina Eva Frantz ja Johan Lindroos.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 15.15 (60 min)

Del 3/4. Euroviisaat palaavat suurempina, kauniimpina ja viisaampina kuin koskaan. Viisuasiantuntijat Pernilla Karlsson, Geir Rönning ja Patric Sarin arvioivat ehdokkaita. Juontajina Eva ... lisää »

13.00 Iskelmä TV

Iskelmä TV

13.00 - 14.00
 
Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 14.00 (60 min)

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat. lisää »

14.00 Radio City TV

Radio City TV

14.00 - 15.00
 
Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 15.00 (60 min)

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi. lisää »

16.00 Iskelmä TV

Iskelmä TV

16.00 - 17.00
 
Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 17.00 (60 min)

Iskelmä-radiokanavan viikon parhaat palat. lisää »

17.00 Radio City TV

Radio City TV

17.00 - 18.05
 
Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 18.05 (65 min)

Kovimmat rock-videot ilman sääliä. Radio City - Rock-perintöä vaalimassa, myös radiossasi. lisää »

13.00 Olet mitä syöt

Olet mitä syöt

13.00 - 13.30
 
Vihannesten vihaajat. McGlynnit ovat satakiloinen pariskunta joka elää roskaruoalla ja herkuilla. Univaikeuksista kärsivä Alison ahmii yöt läpeensä, ja suklaahirmu Rob on tartuttanut syvän inhonsa vihanneksia kohtaan myös perheen neljään lapseen. Ravintoterapeutti Gillian McKeith haluaa pariskunnan näyttävän lapsilleen parempaa esimerkkiä, mutta kuinka pitsasyöpölle perheelle maistuu papupata? Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 13.30 (30 min)

Vihannesten vihaajat. McGlynnit ovat satakiloinen pariskunta joka elää roskaruoalla ja herkuilla. Univaikeuksista kärsivä Alison ahmii yöt läpeensä, ja suklaahirmu Rob on tartuttanut syvä... lisää »

16.00 Suomen Huippumalli haussa

Suomen Huippumalli haussa

16.00 - 17.00
 
Tässä jaksossa Suomeen vierailemaan saapunut Huippis-megatähti Jay Manuel saa tyttöjen polvet tutisemaan. Tunnelma alkaa kiristyä ja joidenkin tyttöjen välit alkavat rakoilla."Mä toivon että se epäonnistuu kuvauksessa!" 5. tuotantokausi. (40')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 17.00 (60 min)

Tässä jaksossa Suomeen vierailemaan saapunut Huippis-megatähti Jay Manuel saa tyttöjen polvet tutisemaan. Tunnelma alkaa kiristyä ja joidenkin tyttöjen välit alkavat rakoilla."Mä toivon e... lisää »

12.00 Amerikan lapsityrannit

Amerikan lapsityrannit

12.00 - 13.00
 
Ihmeneloset. Paul-Shecklesin perheessä on kuusi lasta ja kaksi äitiä. Kaksivuotiaat neloset pyörittävät koko perhettä, ja isommat lapset ovat joutuneet vanhempien rooliin. Toinen äideistä välttelee vastuuta ja toinen ei pärjää yksinään lapsilauman kanssa.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 13.00 (60 min)

Ihmeneloset. Paul-Shecklesin perheessä on kuusi lasta ja kaksi äitiä. Kaksivuotiaat neloset pyörittävät koko perhettä, ja isommat lapset ovat joutuneet vanhempien rooliin. Toinen äideistä... lisää »

13.00 Siivoushullut

Siivoushullut

13.00 - 14.00
 
Pelkojen kohtaamista. Hayley joutuu kohtaamaan kuolemanpelkonsa siivotessaan yhdessä Lindan ja Richardin kanssa vanhaa hautausmaata. James auttaa kotiäiti Jodia siivoamaan talonsa ensi kerran kuuteen vuoteen. Kristy auttaa lapsensa menettänyttä Kayta raivaamaan taloonsa tilaa rentoutua.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 14.00 (60 min)

Pelkojen kohtaamista. Hayley joutuu kohtaamaan kuolemanpelkonsa siivotessaan yhdessä Lindan ja Richardin kanssa vanhaa hautausmaata. James auttaa kotiäiti Jodia siivoamaan talonsa ensi ke... lisää »

15.00 XOX Betsey Johnson

XOX Betsey Johnson

15.00 - 16.00
 
Toisen leivissä. Betsey Johnsonin yritys meni finanssikriisin iskiessä konkurssiin, ja nyt Betsey työskentelee megaluokan jalkinebisneksen omistajan Steve Maddenin suojissa saadakseen tuotemerkkinsä uudelleen markkinoille. Lulu pyrkii esiin äitinsä varjosta rakentamalla omaa mallistoa. Amerikkalainen realitysarja.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 16.00 (60 min)

Toisen leivissä. Betsey Johnsonin yritys meni finanssikriisin iskiessä konkurssiin, ja nyt Betsey työskentelee megaluokan jalkinebisneksen omistajan Steve Maddenin suojissa saadakseen tuo... lisää »

19.00 Myyntimies Jethro

Myyntimies Jethro

19.00 - 20.00
 
Myyntimies Jethro Tallinnassa. Jethron vauhdikas päivä alkaa radiohaastattelulla ja automainoksen teolla, jossa vuorosanat tosin tahtovat unohtua kauniin vastanäyttelijän aiheuttaman hämmennyksen johdosta. Mormor-kuppikakkufirma tarvitsee Jethron yritysneuvoja ja samalla Jethro testaa tuotteen - jos toisenkin... Päivän päätteeksi Jethro matkustaa Tallinnaan, jossa hän tajuaa laihtuneensa, ottaa myyntiin luksusasunnon ja muistaa myös vaimoa tulevan hääpäivän johdosta. (Myyntimies Jethro, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2014)

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 20.00 (60 min)

Myyntimies Jethro Tallinnassa. Jethron vauhdikas päivä alkaa radiohaastattelulla ja automainoksen teolla, jossa vuorosanat tosin tahtovat unohtua kauniin vastanäyttelijän aiheuttaman hämm... lisää »

20.00 Suomen pisimmät treffit

Suomen pisimmät treffit

20.00 - 21.00
 
Jäbäksi kolmessa päivässä? Über-trendikäs citysinkku Emmi Helsingin Punavuoresta löytää itsensä saman katon alta hyvinkääläisen rakennusyrittäjän Ragnarin kanssa. Emmi komentaa Raxun välittömästi vaatekauppaan, mutta tällä miehellä on muitakin kissoja kierroksessa. (Suomen pisimmät treffit, kotimainen tosi-tv, 1. kausi, 2014)

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 21.00 (60 min)

Jäbäksi kolmessa päivässä? Über-trendikäs citysinkku Emmi Helsingin Punavuoresta löytää itsensä saman katon alta hyvinkääläisen rakennusyrittäjän Ragnarin kanssa. Emmi komentaa Raxun väli... lisää »

18.30 Miss Suomi 2014: Tomi Björckin kokkikoulu

Miss Suomi 2014: Tomi Björckin kokkikoulu

18.30 - 19.00
 
Tomi Björckin kokkikoulussa missit pääsevät testaamaan kokkaus- sekä ryhmätyötaitojaan. Päivän haasteena on kakun ja jäätelön valmistus. Keittiössä tutustutaan niin liekityksen kuin typpijäänkin saloihin. 2. tuotantokausi. (22')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 19.00 (30 min)

Tomi Björckin kokkikoulussa missit pääsevät testaamaan kokkaus- sekä ryhmätyötaitojaan. Päivän haasteena on kakun ja jäätelön valmistus. Keittiössä tutustutaan niin liekityksen kuin typpi... lisää »

19.00 Miss Suomi 2014: Jutan supertreenissä

Miss Suomi 2014: Jutan supertreenissä

19.00 - 19.30
 
Jutta testaa missien yleiskunnon vauhdikkaalla sekä uudentyyppisellä kuntoradalla. Yllätysvierailijana salille saapuu yksi paikan omistajista - Elastinen. Kenen missin kunto on kovin? 2. tuotantokausi. (22')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 19.30 (30 min)

Jutta testaa missien yleiskunnon vauhdikkaalla sekä uudentyyppisellä kuntoradalla. Yllätysvierailijana salille saapuu yksi paikan omistajista - Elastinen. Kenen missin kunto on kovin? 2. ... lisää »

19.30 Miss Suomi 2014: Lotta Hintsan missivinkit

Miss Suomi 2014: Lotta Hintsan missivinkit

19.30 - 20.00
 
Glamour-päivänä kilpailijat saavat parhaat vinkit misseyteen. Hallitseva Miss Suomi Lotta Hintsa sekä huippustylisti Teri Niitti opastavat miten itsevarmuus tuodaan esiin valokuvissa ja esiintymisessä. 2. tuotantokausi. (22')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 20.00 (30 min)

Glamour-päivänä kilpailijat saavat parhaat vinkit misseyteen. Hallitseva Miss Suomi Lotta Hintsa sekä huippustylisti Teri Niitti opastavat miten itsevarmuus tuodaan esiin valokuvissa ja e... lisää »

20.00 Miss Suomi 2014: Matkaoppaana Turkissa

Miss Suomi 2014: Matkaoppaana Turkissa

20.00 - 20.30
 
Missien kansainväliset ja sosiaaliset taidot joutuvat koetukselle, kun he työskentelevät matkaoppaina Turkissa. Missejä opastaa Terhi Alanya. Kenestä kruunataan Miss Alanya 2014? 2. tuotantokausi. (22')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 20.30 (30 min)

Missien kansainväliset ja sosiaaliset taidot joutuvat koetukselle, kun he työskentelevät matkaoppaina Turkissa. Missejä opastaa Terhi Alanya. Kenestä kruunataan Miss Alanya 2014? 2. tuota... lisää »

20.30 Miss Suomi 2014: Missistä radiojuontajaksi

Miss Suomi 2014: Missistä radiojuontajaksi

20.30 - 21.00
 
Kristiina Komulainen ja Sami Kuronen luotsaavat missit radioaalloille. Finalistit pääsevät testaamaan haastattelu- sekä juontotaitojaan Radio Aalloilla, Loopilla sekä Suomipopilla. 2. tuotantokausi. (22')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 21.00 (30 min)

Kristiina Komulainen ja Sami Kuronen luotsaavat missit radioaalloille. Finalistit pääsevät testaamaan haastattelu- sekä juontotaitojaan Radio Aalloilla, Loopilla sekä Suomipopilla. 2. tuo... lisää »

18.00 Suurin pudottaja

Suurin pudottaja

18.00 - 18.30
 
Voittamattomat. Toinen valmentajista menee sanattomaksi kun selviää mikä pareista on pudonnut. Pienessä haasteessa pelätyt tasapainotolpat tekevät paluun.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 18.30 (30 min)

Voittamattomat. Toinen valmentajista menee sanattomaksi kun selviää mikä pareista on pudonnut. Pienessä haasteessa pelätyt tasapainotolpat tekevät paluun. lisää »

18.30 Suurin pudottaja

Suurin pudottaja

18.30 - 19.00
 
Eron hetki. Pienen haasteen voittajat joutuvat tekemään joukkuejaon, johon Lola ilmoittaa tunteita herättävän käänteen.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 19.00 (30 min)

Eron hetki. Pienen haasteen voittajat joutuvat tekemään joukkuejaon, johon Lola ilmoittaa tunteita herättävän käänteen. lisää »

19.00 Suurin pudottaja

Suurin pudottaja

19.00 - 19.30
 
Voitontahto. Muille kilpailijoille selviää yhden parin tekemä joukkuejako eivätkä kaikki ole iloisia. Ensimmäisessä joukkuetehtävässä sukelletaan altaan pohjaan.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 19.30 (30 min)

Voitontahto. Muille kilpailijoille selviää yhden parin tekemä joukkuejako eivätkä kaikki ole iloisia. Ensimmäisessä joukkuetehtävässä sukelletaan altaan pohjaan. lisää »

19.30 Suurin pudottaja

Suurin pudottaja

19.30 - 20.00
 
Cross fit ja rakoilevat rivit. Toinen joukkue pääsee kokeilemaan rajojaan cross fit salille. Toisessa joukkueessa rakoilee rivit, kun kaikilla ei ole yhtä paljon treeni-intoa.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 20.00 (30 min)

Cross fit ja rakoilevat rivit. Toinen joukkue pääsee kokeilemaan rajojaan cross fit salille. Toisessa joukkueessa rakoilee rivit, kun kaikilla ei ole yhtä paljon treeni-intoa. lisää »

20.00 American Idol

American Idol

20.00 - 21.50
 
Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 21.50 (110 min)

Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle. lisää »

21.00 Rakkauden FAQ

Rakkauden FAQ

21.00 - 22.00
 
Pitääkö yhden illan juttuja moikata? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Lorenz Backman, Ismo Leikola, Laura Paloheimo ja Suvi West. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (41')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 22.00 (60 min)

Pitääkö yhden illan juttuja moikata? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Lorenz Backman, Ismo Leikola, Laura Paloheimo ja Suvi West. Hämmentävän hauskaa viihdeohj... lisää »

22.00 Valheen vangit (12)

Valheen vangit (12)

22.00 - 23.00
 
Riippuvuus. Äiti antaa pojalleen rahaa ja tietää samalla rahoittavansa tämän huumeiden käyttöä. Äiti uskoo tekevänsä oikein kontrolloidessaan edes jotenkin poikansa käyttöä. Miehelleen hän ei uskalla puhua asiasta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 23.00 (60 min)

Riippuvuus. Äiti antaa pojalleen rahaa ja tietää samalla rahoittavansa tämän huumeiden käyttöä. Äiti uskoo tekevänsä oikein kontrolloidessaan edes jotenkin poikansa käyttöä. Miehelleen hä... lisää »

21.50 American Idol

American Idol

21.50 - 22.20
 
Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 22.20 (30 min)

Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle. lisää »

23.20 Kiinteistöjen kuningas

Kiinteistöjen kuningas

23.20 - 00.20
 
Sukupaineita. Ravintolan remontti tuo koukuttavan lounasedun. Sarah sählää, vaikka on ollut Jeffin alaisena jo vuoden. Kannattaako häneen panostaa? Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo neljännellä tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 00.20 (-1380 min)

Sukupaineita. Ravintolan remontti tuo koukuttavan lounasedun. Sarah sählää, vaikka on ollut Jeffin alaisena jo vuoden. Kannattaako häneen panostaa? Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, ... lisää »

02.10 Häät sulhasen tapaan

Häät sulhasen tapaan

02.10 - 03.25
 
Vaativainen prinsessa. Josh tekee mitä tahansa miellyttääkseen morsiantaan. Pystyykö hän järjestämään vaativaiselle prinsessalle tämän unelmien satuhäät? Budjetti ei riitä ihan mihin tahansa, joten on turvauduttava luoviin ratkaisuihin. Englantilainen dokumenttisarja. 5. tuotantokausi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 03.25 (75 min)

Vaativainen prinsessa. Josh tekee mitä tahansa miellyttääkseen morsiantaan. Pystyykö hän järjestämään vaativaiselle prinsessalle tämän unelmien satuhäät? Budjetti ei riitä ihan mihin taha... lisää »

Ei ohjelmia

Ei ohjelmia

09.30 Karavaanarit

Karavaanarit

09.30 - 10.00
 
Osa 20. Kesäistä kilpailuhenkeä. Tehotrio Ewa, Riku ja Rebekka tapaavat Virossa tutun vauhdikkaan elokuvatuottajan. Hellaripojat saapuvat Amsterdamiin ja ottavat kaupungin heti omakseen. Messilässä valmistaudutaan huolella tärkeisiin kesäkisoihin.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 10.00 (30 min)

Osa 20. Kesäistä kilpailuhenkeä. Tehotrio Ewa, Riku ja Rebekka tapaavat Virossa tutun vauhdikkaan elokuvatuottajan. Hellaripojat saapuvat Amsterdamiin ja ottavat kaupungin heti omakseen. ... lisää »

10.00 Karavaanarit

Karavaanarit

10.00 - 10.30
 
Osa 21. Kanava kaunoinen. Hellaripojat jatkavat tutkimusmatkaansa Amsterdamin ihmeelliseen elämään ja käyvät tunnelmallisella kanavaristeilyllä. Messilän väki kokeilee uusia urheilulajeja ja tehotrio Ewa, Riku ja Rebekka viettävät viimeisen Viron päivänsä eläintarhassa.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 10.30 (30 min)

Osa 21. Kanava kaunoinen. Hellaripojat jatkavat tutkimusmatkaansa Amsterdamin ihmeelliseen elämään ja käyvät tunnelmallisella kanavaristeilyllä. Messilän väki kokeilee uusia urheilulajeja... lisää »

10.30 Late Show With David Letterman

Late Show With David Letterman

10.30 - 11.15
 
Amerikkalainen talk show, jota isännöi David Letterman. Housebändinä Paul Shaffer and The CBS Orchestra. Vieraina Courteney Cox ja koomikko Jimmie J.J. Walker. Musiikkivieraana Christina Perri. Esitetty USA:ssa 21.4.2014.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 11.15 (45 min)

Amerikkalainen talk show, jota isännöi David Letterman. Housebändinä Paul Shaffer and The CBS Orchestra. Vieraina Courteney Cox ja koomikko Jimmie J.J. Walker. Musiikkivieraana Christina ... lisää »

11.15 Late Show With David Letterman

Late Show With David Letterman

11.15 - 12.00
 
Amerikkalainen talk show, jota isännöi David Letterman. Housebändinä Paul Shaffer and The CBS Orchestra. Vieraina Late Show'n tuleva isäntä Stephen Colbert ja uutisankkuri Robin Roberts. Musiikkivieraana Kelis. Housebändissä vierailee Sam Moore. Esitetty USA:ssa 22.4.2014.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 12.00 (45 min)

Amerikkalainen talk show, jota isännöi David Letterman. Housebändinä Paul Shaffer and The CBS Orchestra. Vieraina Late Show'n tuleva isäntä Stephen Colbert ja uutisankkuri Robin Roberts. ... lisää »

09.05 Lentokenttä Kööpenhamina - Kastrup

Lentokenttä Kööpenhamina - Kastrup

09.05 - 09.35
 
Arvovieras Kiinasta. Kastrupin lentoasemalla nähdään tavallista arvovaltaisempia vieraita, kun Kiinan presidentti saapuu ensimmäiselle valtiovierailulleen Tanskaan kuningatar Margrethen kutsumana. Turvajärjestelyt ovat tiukat, ja kuninkaalliset seremoniat asettavat vaatimuksensa aikataululle.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 09.35 (30 min)

Arvovieras Kiinasta. Kastrupin lentoasemalla nähdään tavallista arvovaltaisempia vieraita, kun Kiinan presidentti saapuu ensimmäiselle valtiovierailulleen Tanskaan kuningatar Margrethen k... lisää »

09.35 Lentokenttä Kööpenhamina - Kastrup

Lentokenttä Kööpenhamina - Kastrup

09.35 - 10.05
 
Lentävät pingviinit. Valkokulmapingviinit lentävät Melbournen eläintarhasta Legolandiin Kastrupin kautta. Tullimiehet Thomas ja Adnan pysäyttävät hermostuneen miehen, joka saapuu Ateenan-lennolla. Lise ja Tanya saavat Shanghain-koneen lähtövalmiiksi, mutta tekniikka aiheuttaa viivästyksen.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 10.05 (30 min)

Lentävät pingviinit. Valkokulmapingviinit lentävät Melbournen eläintarhasta Legolandiin Kastrupin kautta. Tullimiehet Thomas ja Adnan pysäyttävät hermostuneen miehen, joka saapuu Ateenan-... lisää »

10.05 Naiset pelastustehtävissä

Naiset pelastustehtävissä

10.05 - 10.50
 
Kielitaito koetuksella. Sairaanhoitajan kielitaito joutuu koetukselle saksalaisen purjehtijan tullessa hoidattamaan haavaansa. Käsivartensa murtanut nelivuotias poika kestää kivuliaat hoitotoimenpiteet kuin mies.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 10.50 (45 min)

Kielitaito koetuksella. Sairaanhoitajan kielitaito joutuu koetukselle saksalaisen purjehtijan tullessa hoidattamaan haavaansa. Käsivartensa murtanut nelivuotias poika kestää kivuliaat hoi... lisää »

10.50 Bondi Rescue

Bondi Rescue

10.50 - 11.15
 
Hyvästi selvä päivä. Kaikki eivät pysy pinnalla selvin päinkään, saati sitten humalassa. Eräs pelastettava tarvitsee voimakasta kipulääkitystä. Osa Bondin Beachin hengenpelastajista lähtee harjoittelemaan Havaijille.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 11.15 (25 min)

Hyvästi selvä päivä. Kaikki eivät pysy pinnalla selvin päinkään, saati sitten humalassa. Eräs pelastettava tarvitsee voimakasta kipulääkitystä. Osa Bondin Beachin hengenpelastajista lähte... lisää »

11.15 Bondi Rescue

Bondi Rescue

11.15 - 11.40
 
Jouluhuumaa. On joulu, mikä näkyy myös Bondi Beachilla tavallista vilkkaampana aikana. Ongelmia aiheuttavat erityisesti juopuneet joulunviettäjät.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 11.40 (25 min)

Jouluhuumaa. On joulu, mikä näkyy myös Bondi Beachilla tavallista vilkkaampana aikana. Ongelmia aiheuttavat erityisesti juopuneet joulunviettäjät. lisää »

Ei ohjelmia

Ei ohjelmia

12.00 Late Show With David Letterman

Late Show With David Letterman

- 12.45 (45 min)

lisää »

12.45 Late Show With David Letterman

Late Show With David Letterman

- 13.30 (45 min)

lisää »

17.00 Parkkisota

Parkkisota

17.00 - 17.25
 
Syntymäpäivä. Lukkotiimi jäljittää kadonnutta rengaslukkoa, ja pysäköinninvalvoja Lori päättää olla tänään kiltti kaikille merkkipäivänsä kunniaksi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 17.25 (25 min)

Syntymäpäivä. Lukkotiimi jäljittää kadonnutta rengaslukkoa, ja pysäköinninvalvoja Lori päättää olla tänään kiltti kaikille merkkipäivänsä kunniaksi. lisää »

17.25 Temple Streetin lastensairaala

Temple Streetin lastensairaala

17.25 - 17.50
 
Koti poissa kotoa. Cealan ja Kaitlin joutuvat vierailemaan sairaalassa säännöllisesti saamassa hoitoa vaivoihinsa. Pieni Lilykin leikataan jo toistamiseen.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 17.50 (25 min)

Koti poissa kotoa. Cealan ja Kaitlin joutuvat vierailemaan sairaalassa säännöllisesti saamassa hoitoa vaivoihinsa. Pieni Lilykin leikataan jo toistamiseen. lisää »

17.50 Temple Streetin lastensairaala

Temple Streetin lastensairaala

17.50 - 18.20
 
Isin tyttö. Vain seitsemän viikon ikäinen Aiofe kärsii vaarallisesta hinkuyskästä. Reippaalta Annalta leikataan nielurisat. Jacob on työntänyt hampaidensa väliin kolikon eikä saa sitä enää pois.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 18.20 (30 min)

Isin tyttö. Vain seitsemän viikon ikäinen Aiofe kärsii vaarallisesta hinkuyskästä. Reippaalta Annalta leikataan nielurisat. Jacob on työntänyt hampaidensa väliin kolikon eikä saa sitä enä... lisää »

Ei ohjelmia

Ei ohjelmia

18.20 Antiikkia ja muita erikoisuuksia

Antiikkia ja muita erikoisuuksia

18.20 - 18.45
 
Obscura kohtaa Loved to Deathin. Obscuraan tulee vieraisille edustajia kilpailevasta Loved to Death -liikkeestä San Franciscosta. Onko luvassa kunnon itä-länsi-kaksintaistelu?

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 18.45 (25 min)

Obscura kohtaa Loved to Deathin. Obscuraan tulee vieraisille edustajia kilpailevasta Loved to Death -liikkeestä San Franciscosta. Onko luvassa kunnon itä-länsi-kaksintaistelu? lisää »

18.45 Antiikkia ja muita erikoisuuksia

Antiikkia ja muita erikoisuuksia

18.45 - 19.10
 
Kivekset hakusessa. Kivessyövästä toipuva mies etsii esinettä, joka viestisi voimakkaasta miehisyydestä. Mike ja Evan ottavat haasteen vastaan.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 19.10 (25 min)

Kivekset hakusessa. Kivessyövästä toipuva mies etsii esinettä, joka viestisi voimakkaasta miehisyydestä. Mike ja Evan ottavat haasteen vastaan. lisää »

19.10 Turvakamera paljastaa

Turvakamera paljastaa

19.10 - 20.00
 
Katujen ketkut. Noin puolet rikollisuudesta liittyy päihteisiin. Tässä jaksossa turvakamera paljastaa mm. leikkikentälle ulostajan, vanhuksia huijaavia rosmoja, pahoinpitelijöitä ja muita katujen ketkuja, joista moni tekee temppunsa joko päihteiden vaikutuksen alaisena tai saadakseen päihteitä - tai sekä että.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 20.00 (50 min)

Katujen ketkut. Noin puolet rikollisuudesta liittyy päihteisiin. Tässä jaksossa turvakamera paljastaa mm. leikkikentälle ulostajan, vanhuksia huijaavia rosmoja, pahoinpitelijöitä ja muita... lisää »

20.50 Murharyhmä ratkaisee

Murharyhmä ratkaisee

20.50 - 21.40
 
Sarja coloradolaisesta komisario Joe Kendasta ja hänen tiimistään, joka on selvittänyt uskomattomat 387 henkirikosta eli 92 % kaikista tapauksista. Kenda käy läpi hurjimpia tutkimuksiaan ja valottaa niiden taustoja. 2. tuotantokausi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 21.40 (50 min)

Sarja coloradolaisesta komisario Joe Kendasta ja hänen tiimistään, joka on selvittänyt uskomattomat 387 henkirikosta eli 92 % kaikista tapauksista. Kenda käy läpi hurjimpia tutkimuksiaan ... lisää »

Ei ohjelmia

Ei ohjelmia

21.30 Palkkionmetsästäjät Dog ja Beth

Palkkionmetsästäjät Dog ja Beth

21.30 - 22.25
 
L.A. - langenneiden kaupunki. Dog, Beth ja Leland saapuvat Los Angelesiin auttamaan Arnold Castanedan takausfirmaa. Kilpailu Los Angelesissa on kiristynyt, eikä hyväsydämisellä Arnoldilla ole enää varaa antaa armon käydä oikeudesta. Arnoldilla ei ole kenttäkokemusta, joten Dogin on opetettava kädestä pitäen, miten karkureita pidätetään. Firman suurin huolenaihe on mies, jolla ei ole mitään vakuuksia 390 000 dollarin takuusummaa vastaan.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 22.25 (55 min)

L.A. - langenneiden kaupunki. Dog, Beth ja Leland saapuvat Los Angelesiin auttamaan Arnold Castanedan takausfirmaa. Kilpailu Los Angelesissa on kiristynyt, eikä hyväsydämisellä Arnoldilla... lisää »

23.20 Erikoisia rikoksia

Erikoisia rikoksia

23.20 - 23.45
 
Mestarillinen murtovaras. "Supervarkaaksi" kutsuttu mies terrorisoi USA:n itärannikkoa 1970-luvulla murtautumalla rikkaiden koteihin. Hän toimi yleensä yksin, mutta poliisi pääsi hänen jäljilleen, kun hän joutui käyttämään apureita ryöstössä. Mestarivarkaan taru ei kuitenkaan päättynyt vielä niin nopeasti. Kanadalaisessa dokumenttisarjassa esitellään erikoisia tosielämän rikoksia.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 23.45 (25 min)

Mestarillinen murtovaras. "Supervarkaaksi" kutsuttu mies terrorisoi USA:n itärannikkoa 1970-luvulla murtautumalla rikkaiden koteihin. Hän toimi yleensä yksin, mutta poliisi pääsi hänen jä... lisää »

22.40 Aavejahti

Aavejahti

22.40 - 23.25
 
Paranormaaleihin ilmiöihin perehtynyt tutkija Zak Bagans ja hänen kahden hengen tiiminsä jahtaavat kummituksia pelottavissa paikoissa ympäri maailmaa. Zak miehineen uskaltautuu yön pimeydessä erilaisiin hämäriin paikkoihin varusteinaan vain pimeässä kuvaava kamera ja äänityslaitteet. Löytääkö Aavejahti (Ghost Adventures) todisteita kalman maailmasta? 6. tuotantokausi.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 23.25 (45 min)

Paranormaaleihin ilmiöihin perehtynyt tutkija Zak Bagans ja hänen kahden hengen tiiminsä jahtaavat kummituksia pelottavissa paikoissa ympäri maailmaa. Zak miehineen uskaltautuu yön pimeyd... lisää »

Ei ohjelmia

Ei ohjelmia

01.55 Aavejahti

Aavejahti

01.55 - 02.40
 
Mystinen menneisyys. Black Moonin kartanon menneisyydestä liikkuu monenlaisia huhuja, mutta mitkä huhuista ovat totta ja mitkä tarua?

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 02.40 (45 min)

Mystinen menneisyys. Black Moonin kartanon menneisyydestä liikkuu monenlaisia huhuja, mutta mitkä huhuista ovat totta ja mitkä tarua? lisää »

03.25 FBI-kansiot

FBI-kansiot

03.25 - 04.14
 
Rautatietappaja. FBI jahtaa sarjamurhaajaa, joka käyttää rautateitä kulkeakseen kaupungista toiseen. Uhreja kertyy, ja tappaja alkaa pitää viranomaisia pilkkanaan. Hänet on löydettävä.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 04.14 (49 min)

Rautatietappaja. FBI jahtaa sarjamurhaajaa, joka käyttää rautateitä kulkeakseen kaupungista toiseen. Uhreja kertyy, ja tappaja alkaa pitää viranomaisia pilkkanaan. Hänet on löydettävä. ... lisää »

Ei ohjelmia

Ei ohjelmia

Ei ohjelmia

Ei ohjelmia

Ei ohjelmia

Ei ohjelmia

Ei ohjelmia

Ei ohjelmia

´

09.45 YleLeaks

YleLeaks

09.45 - 10.05
 
Tällä viikolla YleLeaksissa matkustetaan Ahvenanmaalle, pohditaan millainen olisi hyvä hallitusohjelma sekä vietetään partioviikkoa.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 10.05 (20 min)

Tällä viikolla YleLeaksissa matkustetaan Ahvenanmaalle, pohditaan millainen olisi hyvä hallitusohjelma sekä vietetään partioviikkoa. lisää »

15.50 Euroviisaat

Euroviisaat

15.50 - 16.50
 
Del 3/4. Euroviisaat palaavat suurempina, kauniimpina ja viisaampina kuin koskaan. Viisuasiantuntijat Pernilla Karlsson, Geir Rönning ja Patric Sarin arvioivat ehdokkaita. Juontajina Eva Frantz ja Johan Lindroos.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 16.50 (60 min)

Del 3/4. Euroviisaat palaavat suurempina, kauniimpina ja viisaampina kuin koskaan. Viisuasiantuntijat Pernilla Karlsson, Geir Rönning ja Patric Sarin arvioivat ehdokkaita. Juontajina Eva ... lisää »

20.15 YleLeaks

YleLeaks

20.15 - 20.30
 
Krisse juontaa ja kommentaattorit ottavat kantaa poliittisen kentän töppäyksiin, ajankohtaisiin tapahtumiin sekä uusimpiin juoruihin.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 20.30 (15 min)

Krisse juontaa ja kommentaattorit ottavat kantaa poliittisen kentän töppäyksiin, ajankohtaisiin tapahtumiin sekä uusimpiin juoruihin. lisää »

20.30 Uutisvuoto

Uutisvuoto

20.30 - 21.00
 
Vieraina ovat poliitikot Henna Virkkunen ja Paavo Väyrynen.

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 21.00 (30 min)

Vieraina ovat poliitikot Henna Virkkunen ja Paavo Väyrynen. lisää »

21.00 Tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoita

21.00 - 21.50
 
Persoonallisesti pukeutuva keskiaikaharrastaja Eveliina haluaisi jättää sinkkuelämän ja löytää sen oikean. Stylisti Outi Broux haastaa hänet elämänsä ensimmäiseen minuuttitreffitapahtumaan! Ohjaus Pauliina Jalasmaa (U)

 

jaa ohjelmatieto facebookissa

- 21.50 (50 min)

Persoonallisesti pukeutuva keskiaikaharrastaja Eveliina haluaisi jättää sinkkuelämän ja löytää sen oikean. Stylisti Outi Broux haastaa hänet elämänsä ensimmäiseen minuuttitreffitapahtumaa... lisää »